Stormbanen

Is alleen springen en glijden niet voldoende? Kies dan voor een uitdagende stormbaan, waarbij een spannend parcours afgelegd wordt over een opgeblazen decor. Onderweg komt u de leukste obstakels tegen; tunnels waar doorheen getijgerd moet worden, verhogingen die alleen via een touwladder te bereiken zijn en pilaren waar tussen gemanoeuvreerd dient te worden: Een stormbaan brengt de fanatiekeling in iedereen naar boven.

Een stormbaan, meer dan een springkussen!

Huur een stormbaan!

Een stormbaan is meer dan een Springkussen, stormbanen zijn spectaculair en vragen om actie. Een stormbaan is, in tegenstelling tot de meeste springkussens, ook erg geschikt voor volwassenen met een avontuurlijk hart! Klim en klauter over de opblaasbare hindernisbaan heen voor de lol, of maak er een heuse wedstrijd van. Zo geef je ineens een competitieve sfeer aan je feestje!

Wat kun je met een stormbaan?

Naast dat een stormbaan eigenlijk een springkussen voor volwassenen is, heeft het ook andere leuke doeleinden. Je kunt een stormbaan inzetten op een feest, evenement, personeelsdag, burendag of sportdag. Een hindernisbaan als deze is een leuke toevoeging aan iedere feestelijke gebeurtenis, maar het is ook ideaal om een competitief onderdeel toe te voegen aan bijvoorbeeld een sportdag. Een stormbaan is geschikt voor zowel jong als oud!

Stormbaan bezorgen en ophalen?

De stormbaan is af te halen bij ons kantoor in Den Haag Zuid. U krijgt de stormbaan keurig opgerold aangeleverd, maar het is wel een groot pakket. Een ruime, lege auto is dan ook nodig.

Wij kunnen de stormbaan natuurlijk ook voor u afleveren en weer ophalen vanaf € 37,50 in Den Haag en omstreken. Wilt u dat wij de stormbaan ook opbouwen en weer afbreken? Dat doen wij al voor € 30,- U leest er alles over op onze pagina Bezorgen, opbouw, afbouw en begeleiding.