5 Tips voor een overdekt feestje

In Nederland weet je het nooit, de ene dag kan het regenen en vriezen, de andere dag voelt het als een tropische zomerdag. Als je een feestje organiseert is het dus handig om rekening te houden met dat wisselvallige weer. Om je te helpen bij het organiseren van een feestje voor alle weersomstandigheden, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

1. Kleine overdekte springkussens

Er is niets leuker dan lekker rondspringen op een springkussen. Maar wanneer het buiten frisser wordt en het steeds vaker regent is het toch wel heel fijn als je droog kunt springen. VerhuurBrigade heeft speciaal voor het wisselvallige weer een grote verzameling van overdekte springkussens.

De mini Jungle is hier één van, het is een overdekt luchtkussen en gemakkelijk te hanteren. Het is één van onze meest compacte Springkussens. Met zijn formaat van 4 bij 3 meter past dit luchtkussen in de meeste achtertuinen. Het springkussen is overdekt en houdt daardoor zeker een spatje regen buiten. Dit springkussen is geschikt voor c.a. 6 kinderen tegelijkertijd. Je huurt de Mini Jungle al vanaf €70! Naast de Mini Jungle hebben we ook het Huisje met dak, welke ook ingezet kan worden als ballenbak. Dit kleine huisje is als springkussen zeer geschikt voor de allerkleinste. En met een afmeting van 4 bij 4 meter kun je ook kiezen voor de Jungle met glijbaan! Dit luchtkussen met Glijbaan staat garant voor een heleboel fun!

speel luchtkussen huren HaaglandenSpringkussen overdekt huren StadSpringkussen huisje of ballenbad Huren Delft

2. Grote Overdekte Springkussens

Naast een collectie aan kleine springkussens kun je ook kiezen voor een groot overdekt springkussen waar weer net wat meer kinderen tegelijkertijd op kunnen spelen en springen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het springkussen Brandweer, Sprookjes of Carrousel? Deze drie Springkussen zijn 5 bij 4 meter en zijn allemaal overdekt. De entree van deze Springkussens is groot genoeg om gemakkelijk naar binnen en naar buiten te gaan. Er kunnen zeker 10 kinderen tegelijkertijd springen op dit luchtkussen!

Geef je een nog groter feest of heb je de ruimte? Huur dan het Springkussen Cowboy, dit imposante luchtkussen steelt de show op ieder feest of evenement. Het Springkussen is 6 bij 5 meter en er kunnen zeker 14 kinderen op springen.

In de categorie vierkanten Springkussens kun je kiezen uit de Voetbal of het Speelkussen Clown. Het voetbal springkussen heeft een ronde vorm en is echt gemaakt voor de sportieve springers onder ons. Het Clown Speelkussen kun je huren als je net iets meer wilt dan alleen springen, je kunt klimmen en klauteren en er is een glijbaan!

Springkussen Brandweer huren Den HaagCowboy springkussen huren Den HaagSpeelkussen Clown springkussen Den Haag

3. Partytenten

VerhuurBrigade verhuurt ook Partytenten in verschillende formaten. Een partytent is echt een must op ieder feest of evenement. Je bent voorbereid op het wisselvallige weer en het zorgt voor een leuke sfeer. Als je er ook nog de Partyverlichting bij huurt voor 10 euro extra dan kan je feestje helemaal niet meer stuk.

De kleinste partytent is 3 bij 3 meter, de grootste partytent is 4 bij 8 meter. Maar alle formaten daar tussenin zijn ook beschikbaar! Het fijne aan deze partytenten is, dat je ze kunt koppelen met een regengoot. Hierdoor kun je een nog groter stuk overdekken zonder dat er regen tussendoor druppelt. Voor ieder feest of evenement hebben wij een passende partytent in huis! Je kunt ons volledige assortiment bekijken op de speciale Partytenten huren pagina.

Partytent huren 4x6 Den Haag

4. Spellenpakket

Op zoek naar een leuke bezigheid voor een (kinder)feestje maar weet je het even niet meer? VerhuurBrigade heeft de oplossing! Je kunt één van onze actie spellenpakketten huren. Tover je woonkamer of partytent om in een speelhal. Deze spellen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Wat dacht je van het Houten Spellenpakket, het Reuze Spellenpakket of het Spellenpakket Deluxe met maar liefst 6 spellen naar keuze? Dat maakt je feestje ineens wel heel erg leuk!


Spellen pakket huren DEn Haag

5. Combineer!

Last but not least, als laatste tip: combineer alle bovenstaande tips! Huur een springkussen in combinatie met een partytent en een spellenpakket en je feestje is ready to go. Weet je niet zo goed wat je moet combineren? Of wil je profiteren van mooie kortingen? Kijk dan eens op onze Actie Pagina, daar vind je spel-, attractie-, en feestpakketten voor hele mooie prijzen!

Zeskamp pakket huren