Springkussens

Bent u op zoek naar een ‘Springkussen Clown’? Of liever een ‘Springkussen Prinses’? Wij hebben springkussens in alle soorten en maten, voor elke leeftijdscategorie en in verschillende thema’s. Van springkussen met ballenbak tot compleet speelkussen en van springkussen met glijbaan tot overdekt springkussen. Ons ruime assortiment aan springkussens biedt voor ieder wat wils.

Vier tips voor de springskussens van de VerhuurBrigade

Tip 1: Welk springkussen kan ik het beste huren?

Om een goede keuze te maken voor de huur van een springkussen is het belangrijk om eerst goed te bedenken hoe groot het springkussen moet/kan zijn en waar het komt te staan. Hierbij is het belangrijk om ook rekening te houden met de blower aan de achter- of zijkant van het luchtkussen. Denkt u ook aan voldoende ruimte aan de voorkant van het kussen? Als u weet welk formaat luchtkasteel u nodig heeft, kunt u kijken of er nog een bepaald thema is wat u leuk zou vinden. Zo heeft de VerhuurBrigade Springkussen in verschillende thema’s zoals; jungle, clown, voetbal, aap, circus, brandweer en sprookjes luchtkussens.

Tip 2: Veilig springen

Springkussens en luchtkastelen zijn heel leuk! Maar een ongeluk zit in een klein hoekje, om die reden een aantal veiligheidsregels op een rij.

  • Zorg dat er altijd een volwassenen toezicht houdt, het luchtkussen mag niet onbeheerd achter worden gelaten, zeker niet als kinderen er gebruik van maken. Wilt u dit niet zelf doen? VerhuurBrigade biedt ook begeleiding aan.
  • Brillen en andere losse onderdelen kunt u beter af doen.
  • Bij extreem weer kunnen de deelnemers beter beschermende kleding dragen, dit om schaaf/brandwonden te voorkomen.
  • Springen met regen kan, mag en kan heel leuk zijn! Zeker met de overdekte luchtkussens. Dek bij regen wel de stroomaansluiting af.
  • Eten, drinken, snoep, schmink, schoenen, dieren en scherpe voorwerpen horen niet op de springkussens thuis.
  • Let altijd op medegebruikers. Salto’s maken of voorwaarts het kussen op of af duiken raden wij af.

Tip 3: Springkussens afhalen en opbouwen

U kunt de springkussens en stormbanen afhalen bij ons hoofdkantoor in Den Haag Zuid. Alle artikelen zijn efficiënt opgerold om zo min mogelijk ruimte in te nemen. Toch zijn het geen kleine pakketten, denk daar aan als u een springkussen komt halen. Een grote en lege auto is dus wel belangrijk. U krijgt een instructieblad mee waarop staat hoe u het springkussen moet opbouwen en weer afbouwen.

Wij kunnen de bezorging, opbouw en afbouw ook voor u uit handen nemen. Bezorging doen we al vanaf € 37,50
U leest er alles over op onze informatiepagina.

Tip 4: Springkussens afbouwen en wegbrengen

Op het bijgeleverde instructieblad staat ook hoe u het springkussen weer moet afbouwen. Zorgt u ervoor dat het springkussen schoon is voordat u het opvouwt? Het is belangrijk dat u de instructies voor het opvouwen volgt, anders kunnen wij het luchtkussen niet kwijt in onze opslag. Wij waarderen het zeer als de springkussens weer zo worden ingeleverd als we hebben aangeleverd!

Wij kunnen het afbouwen en ophalen ook uit handen nemen. Bezorgen en ophalen van het springkussen doen wij vanaf € 37,50. Lees hier meer over op onze informatiepagina.

Veel plezier met onze springkussens!