Sport & Spel

Organiseert u een evenement waarbij sport- en spelactiviteiten niet kunnen ontbreken? Bekijk dan ons ruime assortiment aan sportactiviteiten en andere spelonderdelen. Bij ons vindt u de leukste spelletjes, zoals Vier-op-een-rij, Jenga, Boter-Kaas-en-Eieren, Domino en Mikado, in XL formaat! Maar ook gatengoal, levend tafelvoetbal en andere opblaasbare sportvelden.

Dit mag niet ontbreken op jouw feestje!

Maak je feest compleet!

Of je nu een feest geeft voor al je vrienden en familie, of voor een klein groepje vriendjes van je kinderen. Je feest is pas compleet met een aantal leuke sport en spel elementen. Als ‘eye catcher’ kun je natuurlijk een springkussen of stormbaan neerzetten. Maar daarbij kies je natuurlijk voor unieke sport en spel elementen om het feest helemaal af te maken.

De leukste sportelementen

Heb je wel eens levend tafelvoetbal gespeeld? Leven tafelvoetbal is een uniek element om aan je feest toe te voegen. Maar ook frisbeeën, kegelen of touwtrekken kan je feest net dat extraatje geven. Bij de VerhuurBrigade kun je voor hele leuke prijzen de leukste sportelementen toevoegen aan je feest. Je kunt enkele losse onderdelen huren, maar je kunt natuurlijk ook al je favorieten huren! Reserveer de leukste sportartikelen nu online!

Speel de leukste spellen!

Maak je feest compleet en vermaak de feestgangers met de leukste spellen. Speel twister, blikgooien, Mikado of Jenga en speel dit allemaal op groot formaat! De VerhuurBrigade heeft een grote verzameling aan leuke spellen die iedereen kent. Je hoeft de spellen niet te kopen, je kunt ze nu gewoon huren voor een hele scherpe prijs! Huur de spellen voor 1 dag of voor een heel weekend. En huur je favoriete spellen samen met één van onze springkussens om je feest helemaal compleet te maken.