Huur in Leidschendam-Voorburg Springkussens, Stormbanen, Partymaterialen, spellen  en meer!

Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een gemeente in Zuid-Holland en valt onder de regio Haaglanden. Midden door de gemeente loop het Rijn-Schiekanaal, beter bekend als de Vliet. Ten Westen van de Vliet ligt het geürbaniseerde gebied van Voorburg en Leidschendam. Aan de Oostkant ligt een relatief groot open veenweidegebied met daarin het dorp Stompwijk en Wilsveen.

Vanuit Den Haag zijn er meerdere wegen die naar de gemeente Leidschendam-Voorburg leiden. Het is dan ook geen enkel probleem voor de VerhuurBrigade om in deze fijne gemeente te leveren. Veel feesten en springkussens zijn al in de gezellige achtertuinen van Leidschendam en Voorburg opgebouwd. Ons kleine springkussen van 3x4m past zelfs in jouw achtertuin! Maar ook voor grote en overdekte springkussen kun je bij VerhuurBrigade terecht! Bekijk snel het aanbod op deze site.

Heb je een vergunning nodig?

Is je tuin niet geschikt? Of wil je een groter feest vieren (Burendag of straatfeest) en wil je daarvoor de openbare ruimte gebruiken? In de gemeente Leidschendam-Voorburg heb je geen vergunning nodig voor een klein evenement tot 500 bezoekers. Wel moet je even een melding maken bij de gemeente en zijn er een aantal voorwaarde waar je aan moet voldoen. Check de website van de gemeente voor meer informatie.

Check de website van de gemeente om alle voorwaarden te lezen om een springkussen of feest in de openbare ruimte te plaatsen.