Huur in Den Haag Springkussens, Stormbanen, Partymaterialen, spellen en meer!

Den Haag

Den Haag of ’s-Gravenhage is de hoofdstad van Zuid-Holland en tevens de plek waar het hoofdkantoor van VerhuurBrigade is gehuisvest. De gemeente Den Haag behoort tot het Stadsgewest Haaglanden wat  maar liefst 1.088.508 inwoners telt! Dat zijn een heleboel mensen die allemaal wel eens een feestje vieren.

De Hofstad is ook een belangrijke stad omdat de Nederlandse regering en het parlement hier zijn gevestigd. Het is tevens de residentie van het koninklijk huis. Ook staan er veel ministeries en ambassades in Den Haag. Het is dan ook niet zo gek dat de VerhuurBrigade meermaals  veel plezier heeft mogen bezorgen bij deze verschillende belangrijke instanties.

Vergunning nodig?

Door heel Den Haag is het mogelijk om Springkussens of andere feestmaterialen te huren en voor ons om te leveren. Wanneer een Springkussen op eigen terrein staat heb je geen vergunning  nodig om deze op te bouwen. Vier je een klein buurtfeest of wil je een springkussen opzetten? Heeft dit een minimale effect op de openbare ruimte? Komen er minder dan 250 bezoekers? Dan volstaat het om enkel een melding te maken bij de gemeente, een vergunning is pas nodig als je evenement meer dan 250 bezoekers trekt.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden voor een feestje in de openbare ruimte op deze pagina.